5.24.2013

Fredagslista!

Hur ser ditt skrivbordsunderlägg ut?

En bild när du var 14.

Mitt så kallade "nedåt-leende", hatade mina tänder för något år sen och log ALLTID med stängd mun men kunde inte le med mungiporna uppåt hehe. MM fräsch brud i Canada Goose-jacka. :-)


En bild på dig prick nu, på med webbkameran bara


(Fast hörni jag fuskar nu, för den här är tagen imorse och sedan blev det visst en paus på några timmar)

Det absolut sorgligaste som hänt dig i år?
Skönt nog så har det inte hänt något sådär väldigt sorgligt. Inte vad jag kan komma på nu på rak arm i alla fall. Sjuka i närheten och så är sorgligt, men mig har det inte hänt något. 

Det absolut roligaste som hände förra året?
GUD VAD SVÅRT. Andra halvan av maj (resa till Berlin & Amsterdam), hela himla sommaren och flytten till lägenheten i november. Plus Parisbesök hos min systersjäl (Johanna). Å världens bästa år vare. 

Senaste tre sms:en.
"Vilgot tog den på första försöket"
"Ja juste ja!! Gör det snart! (idag alltså) *emoji-puss*"
"JA!"


Aktuell obsession
musik: F.O. – Electric Feel 
och James Blake. 
tv-serie: Kollar inte på någon serie alls nu, men började kollade på Grey's anatomy förra veckan och vill se mer, men Elias diggade det inte.
kläder: Typ bekvämt. 
mat: Hm alltså det måste vara yoghurt + blåbär + bananpengar + solrosfrön. Annars har jag ingen matobsession just nu (har ALLTID det). Nötter kanske... 


Drömkille/tjej: Charmig, entusiastisk, peppande, någon med ambitioner/drömmar/mål, spännande, mysig, empatisk osv Blick+leende+händer/armar/bröst är viktigast utseendemässigt, heh

Bild från det bästa himla festen i ditt liv.
OMÖJLIG fråga. Tycker också att det är skillnad på en sjukt bra uppstyrd fest och sedan en fest där en mått bäst. Nu tänkte jag lägga upp bilder från massa olika bra fester men vi gör ett eget inlägg av det istället tycker jag.

Här är i alla fall en bild från festen efter vår nollning i ettan. Om en vecka är det sista båten-festen </3 <3 (Det är tradition att alla fester som dans/teater-1/2/3:orna har hålls på en båt vid Söder Mälarstrand. 


Ett jobb du inte kan tänka dig: Slaktare. F y f a n. Men alltså det finns massor av jobb jag inte skulle kunna tänka mig.

En (1) sak du stör dig på hos andra: Neggo-personer, som bara ser det dåliga i allt. 

En (1) dålig sida hos dig själv: Ambivalent. Nu till exempel fick jag minikris- & panik för att jag inte kunde välja vilken av *alla* dåliga sidor, haha. Det kan vara störigt tror jag, att jag beslutsångest:ar hela tiden och ba åå nää vaaa jaa neej. Sen är jag impulsiv så blir det fel val ganska ofta och så ältar jag det hehe. Jaja. 

Bild på dig för exakt fyra år sen.

Den här bilden är tagen 16 maj 2009. Det är jag och Elias, vi hade vår första "dejt" vid kajen i Gamla stan. Fast vi blev ju ihop ett år senare, som ni kanske vet. 

En maträtt du är sugen på just nu.

Åt precis mellis, så är inte så sugen på mat. Men skulle inte banga på färsk frukt.

Din plan för helgen? 
Ska på födelsedagskalas, rensa massa ogräs hemma (...) och dansa. Väldigt pepp på den här helgen, bortsett från alla timmars trädgårdsarbete som jag lovat min mamma att ta itu med. Suck. Men nu ska jag iväg till Lisa för att grilla, dricka vin och fira hennes 18 år!!! 

ps. Typsnittet är inte mitt vanliga för jag kopierade listan från niotillfem. Men vad gör det.

Ha en festlig kväll allihopa! 

1 kommentar:

  1. Gillar din blogg! Hoppas du fortsätter att skriva :) Den känns unik, mysig och ja bra helt enkelt!

    Alltså, jag måste fråga. är du möjligtvis bi? *Hoppas* Blev nyfiken bara.. :) Kram!

    SvaraRadera