2.28.2013

And in that moment, I swear we were infinite.

Dagens 2 filmtips: 


  • Ruby Sparks. Läste om den på Sandras blogg och förra veckan när jag och Elias var filmsugna kändes det som en bra film att se på. Den var så gullig och bra. Handlar om Amerikas främsta författare (fiktivt då) som är väldigt ensam tills en dag då han skriver om en tjej som han sedan blir kär i. Han skriver mer för att på så sätt få vara med henne och en dag är hon verklig. Skrattade jättemycket, speciellt i början, älskade själva historien och vissa delar var bara så himla fina. 
  • The perks of being a wallflower. Flora har tipsat om den och för några kvällar sedan såg jag den, också med Elias. Det är en bok från början och handlar om vänskap, kärlek och ja, typ livet. WOW älskade den så mycket. Musiken, storyn och manuset - åh manuset - var så sjukt bra. Plus så himla bra skådespeleri och döfina karaktärer. Låg hela filmen och kände att jag ville hoppa in genom rutan och bli bästa kompis med de tre huvudkaraktärerna. Se den. 

1 kommentar:

  1. Hej! Såg på Floras blogg att du tänkt plugga i Lund. Vad är det du ska plugga? :) Svara gärna i ett inlägg eftersom jag inte har någon blogg!

    SvaraRadera