7.18.2015

ANNOUNCEMENT

HEJ GÄNGET! Här kommer ~på förfrågan~ (lol nej?) mitt announcement! I videoformat dessutom!





Om ni inte orkade se klart så avslutar jag med att tala om att jag tänkte ha frågestund - så fråga vad ni vill i kommentarsfältet nedan så hörs vi snart :-D
LOL: Lots Of Love!

8 kommentarer:

  1. Alltså du är ju typ VÄRLDENS UNDERBARASTE MÄNNISKA, vet du, My. Desstuom är jag SÅ glad för din skull, grattisgrattisgrattis! Du och Murre är ju the pwercouple.

    FRÅGA: Hur tror du det kommer skilja sig från att bo med Elias till att bo med Murre? Saker Murre stör sig på som Elias inte gjorde, och tvärtom? Eller saker du störde dig på hos respektive? ... *om det är för personligt så skriv i facebookchatten yao*

    SvaraRadera
  2. Hej! Men hur blir det med ellen nudå? vad ska hon göra? kommer du inte sakna ihjäl dig efter henne? :(

    SvaraRadera
  3. Vad ska du göra i höst? Själv har jag panik pga alla omkring mig pluggar-gör viktiga saker och jag mest glider runt trots flera årsen studenten!! Tips på vad en kan göra???

    SvaraRadera
  4. 1.Vem är du mest lik som person, din mamma eller pappa? Och vilka är de tydligaste personlighetsskillnadrna mellan dig och den andre föräldern? 2.Är du FÖR eller EMOT att ensamhänga typ bio, luncha, resa? 3.FÖR och NACKDelar med Sthlm som bostadsort? 4. Vilken bok läser du just nu & vilken vill du läsa? 5. Vad skriver du i din dagbok?

    SvaraRadera
  5. 1. Vad ska du göra i Stockholm? Ska du plugga eller ska du jobba? 2. Vad ska murre göra? 3. Berätta lite om din familj :)

    SvaraRadera
  6. Åh! Älskar dina videobloggar!
    - Ska det bli kul att flytta tillbaka till Stockholm? :)

    SvaraRadera
  7. Hur vet en om man är kär? Sådär på riktigt kär och inte bara crush liksom..

    SvaraRadera
  8. Tips på bästa:

    Bok
    WebbTV
    Svarta kan ha föralltidbyxor
    Matlådan
    Resa i Europa

    Sen undrar jag om du hade flyttat till en helt ny stad -hur tänker du då att du hade gått tillväga för att hitta umgängeskrets? Antar att det inte blir ett projekt att ta tag i iom att ni flyttar till Sthlm :)

    SvaraRadera